21/5/2016 | Επίσκεψη στην εταιρία CGS Sementi Spa.
13 Σεπτεμβρίου, 2016
17-07-17 Εκδήλωση TOPSEED 17/07/2017
20 Ιουλίου, 2017
Προβολή όλων

30-09-2016 | Συμμετοχή της ΤοpSeed ώς μέλος του ΣΕΣΣΠ στο 16° ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΣΥΝΕΔΡΙΟ της ΕΕΓΒΦ

Στα πλαίσια της μακροχρόνιας αγαστής συνεργασίας του Συλλόγου μας με την Ελληνική Εταιρεία Γενετικής Βελτίωσης Φυτών και συμφώνως με τις καταστατικές αρχές και ιδρυτικούς σκοπούς του ο ΣΕΣΣΠ συμμετείχε ως συνδιοργανωτής-χορηγός στο 16ο Πανελλήνιο Επιστημονικό Συνέδριο Γενετικής Βελτίωσης Φυτών(Φλώρινα 28-30 Σεπ 2016) με θέμα «Η συμβολή της βελτίωσης των φυτών στην έξοδο από την οικονομική κρίση».

Στόχος των εργασιών του  αναφερόμενου συνεδρίου αποτέλεσε η ανάδειξη της σημασίας της βελτίωσης των φυτών, ειδικά στη σημερινή κρίσιμη οικονομική συγκυρία και της συμβολής της για την ανάπτυξη βιώσιμης και ανταγωνιστικής γεωργίας σε ένα έντονα μεταβαλλόμενο περιβάλλον.

Την εκδήλωση από πλευράς ΣΕΣΣΠ χαιρέτισαν  με ομιλίες τους τόσο ο Πρόεδρος κ. Γιώργος Κωστάκης όσο  και ως μέλος του ΔΣ ο  κ. Δεβετζής Μιχάλης, οι οποίοι και αναφέρθηκαν   στην Ελληνική Σποροπαραγωγή, στις δυνατότητες και τα περιθώρια ανάπτυξης της,  τονίζοντας  την αναγκαιότητα αμοιβαίας συνεργασίας με στόχο την εκπόνηση δράσεων και προτάσεων για την περαιτέρω ανάπτυξη και στήριξη του ελληνικού πολλαπλασιαστικού υλικού.