Εταιρικό προφίλ

%ce%b5%cf%81%ce%b5%cf%85%ce%bd%ce%b1-%ce%ba%ce%b1%ce%b9%ce%bd%ce%bf%cf%84%ce%bf%ce%bc%ce%af%ce%b1

Η ΕΤΑΙΡΙΑ TopSeed-ΔΕΒΕΤΖΗΣ Μ. & ΣΙΑ ΟΕ δημιουργήθηκε τον Σεπτέμβριο του 2015 με την συνεργασία του Γεωπόνου Δεβετζή Μιχαήλ και του Οικονομολόγου Ανθόπουλου Ιωάννη.

Απο αρχές του 2023 το ποσοστό του κ.Ανθόπουλου κατέχουν οι κ. Δεβετζής Χρήστος και Δεβετζής Περικλής. Ο κ. Ανθόπουλος παραμένει συνεργάτης της Εταιρίας ώς Οικονομικός Σύμβουλος και Υπεύθυνος Λογιστικών.

Η πολύχρονη παρούσια μας στον Αγροτικό τομέα και η συσωρευμένη γνώση και εμπειρία στην μεγάλη καλλιέργεια αποτελεί τη σταθερή βάση για την ΕΤΑΙΡΙΑ μας.

Η πίστη και η εμπιστοσύνη μας στους ικανότατους Έλληνες παραγωγούς και την υπέροχη Ελληνική Γη είναι οι οδηγοί και άξιοι συνεργάτες μας

Η TopSeed παράγει και διαθέτει σπόρους και Γεωργικά Εφόδια στην Εγχώρια και Ξένη αγορά συνεργαζόμενη με γνωστές και καταξιωμένες Ελληνικές και Ευρωπαϊκές Εταιρίες και Οργανισμούς. Ταυτόχρονα προάγει δραστηριότητες όπως η Συμβολαιακή Γεωργία, συμμετέχει σε ερευνητικά προγράμματα για τη δημιουργία νέων ποιοτικών ποικιλιών, και προσαρμόζει στη παραγωγική διαδιακασία καινοτόμες τεχνικές και νέες τεχνολογίες.

Με την πίστη,την αγάπη και την επιμονή στη δουλειά μας πιστεύουμε στην καταξίωση και της TopSeed ως κορυφαίο και σταθερό συνεργάτη σας.

Δεβετζής Μιχαήλ

+30 6947 503431


Email: m.devetzis@topseed.gr

Δεβετζής Χρήστος

+30 6946 642007


Email: c.devetzis@topseed.gr